Sykdom på vei her.

Det er søndag. 20.10.2019. Klokken er 17:20 og der er 9+ ute. Og det øser ned med regn.

Fortsatt syk her. Ser att det vil ta en stund før jeg er helt frisk igjen.

Det er fortsatt ingen tilbakemeldinger/svar fra noen om problemene med usb tilkobling fra korg til data! Tragisk dårlig support. Lager de ett keyboard som er tenkt å kobles til en datamaskin via usb, og att de også reklamerer for dette, så burde det fungere. Men det er antakelig oppdateringene i Windows som tar bort grunnlaget for denne driveren fra korg, igjen og igjen! Hva man kan gjøre med dette problemet, er det tydeligvis for tilfellet ingen som vet! Å der står både vi kjøpere og selgere og klør oss i hue over manglende info å support fra Korg. Noen bør jo ta ansvaret for dette kaoset!

Det er fredag. 18.10.2019. Klokken er 10:55 og der er fortsatt 7+ ute.

Nå begynner jeg og bli syk på alvor her. Hoster betydelig mer mv. Blir definitivt ikke noen musikktrening på meg på mandag. Dette ser ikke bra ut, får håpe de klarer seg på pro så godt som mulig uten meg. Skal prøve å titte litt på julesanger etterhvert her, hvis jeg orker! Jeg må også ta litt vask hjemme, det må jeg dessverre orke. Ryggen og beine er verre i alt dette. Ser ikke spesielt lyst ut for tilfelle, men alt går over!

Det er onsdag. 16.10.2019. Klokken er 20:45 og der er 7+ ute.

Halsen virker ikke bra, det veksler mellom kald og varmt å kne og hofta blir alt verre. I og med att jeg er på vei å bli syk, så blir det troligvis ikke noe trening på meg på mandag! Etter to uker med smerter i kroppen, spesielt kneet og hofta og nå troligvis en forkjølelse på vei så kjenner jeg meg utrolig utslitt. Dessuten har jeg mistet litt av inspirasjonen, da jeg misstenker att slitet jeg har lagt ned ikke skal brukes i sosialt arbeid! Jeg må antagelig sette opp ett eget repertoar for slikt arbeid. Å da har jeg kan hende ikke tid til noe annet! Jeg får se hvordan dette utvikler seg. Ikke mye inspirasjon nå.

1+

Lämna ett svar