I dag tester jeg hvordan dette kan fungerer live.

Det er søndag 27.10.2019. Det er 3+ ute og gråvær.

Jeg har satt opp og koblet utstyret som skal brukes live etterhvert. Det gjelder å forebygge vanskeligheter. Jeg tenker troligvis investere i en type transportkasse og på den måten få alt ferdigmontert i den.

Jeg henter korg m1 lydene fra latopen der jeg har Korg M1 software med alle lydkortene tilgjengelig. Om jeg skal spille av midifilene fra data eller Korg pa300 er jeg derimot litt usikker på ennå! troligvis fra data via ett annet program. Fra datamaskinen går lyden gjennom Focusrite lydkort og til pa mixer. Korg pa300 går via en splitt mono/stereo til pa mixer. Jeg bruker mobilesheets programvare på tablet som er sammenkoblet med korg pa300, hvor jeg kan se mine sangtekster å styre korg pa300. Jeg har en trådløs mikrofon som sitter rundt hode som styres via en trådløs mikrofon stasjon.

Dette låter selvsagt veldig komplisert for en del, men for meg er teknikken ennå ett problem men ett godt hjelpemiddel dor oss som spiller alene. Nå gjelder det bare å få dette til å samarbeide slik jeg ønsker. Utifra min kompetanse på området så skal dette fungere bra.

Jeg er ute etter to musikere, sologitarist og gitarist-sanger som liker country å dansemusikk. Red Canyon er i dag ett amatør-hobbyprosjekt. Red Canyon er i dag ikke ett halvtid/heltids arbeidende musikerjobb som før i tiden. I dag spillingen for glede men kommer til å ta de fleste spillingene som tilbys.

Om du synes dette låter interessant! Kan du ta kontakt via epost: kjetilervikson@tutanota.com

0

Lämna ett svar