Frem med bassgitaren i morgen

Det er torsdag 07.11.2019. Det er 1- ute.

I morgen tar jeg frem bassgitaren og øver på julesangene til den nederlandske sang gruppen i Munkfors.

Er litt sliten rent psykisk i dag og kneet verker, men livet må gå videre. Jeg har Sharly, musikken og alle vennen omkring alt dette. Mer enn nok for meg. Vi nærmer oss julen. Jeg skal som alltid, feire julen sammen med min hund Sharly. God mat skal jeg lage som vanlig både til meg og Sharly. Vi kommer nok gjennom denne julen også. Jeg trenger hverken rasistisk mennesker eller andre forkastelige forviklinger rundt meg. Jeg må forbli positiv her.

Ta ett tydelig avstand fra hat og vold. Ikke stem på rasistiske partier som for eks SD i Sverige eller FRP i Norge. Disse solidaritets-fiendtlige partiene stemmer med de andre tradisjonelle høyrepartiene i de fleste avstemningene på storting og riksdag. Disse partiene er fattigfolket å arbeiderklassens fiender nr1.

Møt motgangen med ett smil, legg deg ned på sofaen og ta deg en hvil. Nye dager å muligheter kommer.

0

Lämna ett svar